Hirdetés

Két éve erre a napra várt: Aurelio kiszabadult a börtönből

Nap Híre portré Nap Híre

A Valóvilág 6 győztese napra pontosan két évvel a bevonulása után léphetett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján ma reggel.

Szombat reggel hagyhatta el a börtönt a reality-sztár, aki a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetben töltötte a büntetését - írja a Blikk. A lap információi szerint a sztár Kalocsáról szabadult. Amikor a bajai otthonához hazatért, ott volt vele édesanya, Márta és gyermeke édesanyja is. Bár a lap munkatársa próbált vele beszélni, Aurelio semmilyen kommunikációra nem volt hajlandó. 

Aurelio a büntetését a továbbiakban reintegrációs őrizetben tölti a bajai otthonában. 

Az egykori Valóvilág győztes 2022 februárjában került börtönbe, miután 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték két bűncselekmény miatt. Emberrablásért 2 év 3 hónap büntetést kapott, azonban jó magaviselete és a megbánása miatt ősszel megkapta az engedményt ebben az ügyben, így már a drogügye miatt kiszabott egy év két hónapos büntetését töltötte. A naphire.hu is beszámolt arról, hogy Aurelio ügyvédje segítségével januárban beadta a kérelmét a bíróságra, hogy helyezzék reintegrációs őrizetbe, mégpedig a bajai otthonába. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés