Hirdetés

Itt a lista: ezek a sztárok lépnek fel az augusztus 20-i ünnepségen

Nap Híre portré Nap Híre

Curtis lesz az augusztus 20-ai programok egyik sztárfellépője. 

Curtis lesz az egyik sztárfellépő a Szent István-napi ünnepi események alatt. Az előadó a Műegyetem rakparton tart majd ingyenes koncertet a rajongóknak. A rendezvénysorozat keretében olyan előadók lépnek még színpadra a rapperen kívül, mint Dés László, Kiss Tibi vagy Péterfy Bori – írja a Blikk

Több száz előadó – zenészek, táncosok, írók, bábművészek, együttesek és formációk – mások mellett Kiss Tibi, Háy János, Curtis, Dés László, a Duna Művészegyüttes, Lotfi Begi, Fűzy Gabi bácsi, Ferenczy Gyuri, Zséda, Nika, Gájer Bálint, Péterfy Bori, Karácsony James, a Tűzmadarak és a Tintaló Társulat is szórakoztatják a közönséget a Szent István Nap kihagyhatatlan ünnepi programjain Budapesten, augusztus 17-20. között. Az ünnepi rendezvénysorozat minifesztiváljai, köztük a Csárdafesztivál, a Panorama Classical, a Hősök útja, a Vigadó Piano és a Varázsliget, minden eddiginél színesebb programkavalkáddal várják az ünneplőket.

Izgalmas zenei-, tánc-, irodalmi és szórakoztató produkciók, valamint gasztronómiai-, családi- és gyermekprogramok várják az látogatókat Magyarország születésnapjának négy napos ünnepén a főváros ikonikus helyszínein, a Gellért-hegytől a Vörösmarty téren át a Budai Várig, az Alkotmány utcától a Vigadó térig és a Millenárisig.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés