Hirdetés

Ismert magyar műsorvezetőnő tűnt fel Szoboszlai Dominik meccsén – Fotó

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Amikor az álmok teljesülnek” - írta a közösségi oldalán csütörtök reggel az ATV népszerű műsorvezetője, aki nem egyedül érkezett a magyar futballsztár visszatérésére.

“Tesólove - nemsokára meccs!!!” - posztolta ki egy albumnyi kép alá szerda este a közösségi oldalán Vogyerák Anikó, a fotókat átlapozva pedig minden nyitott kérdésre választ kaptak a rajongók. Egyértelmű: az ATV műsorvezetője az öccsével utazott el Liverpoolba, ahol a Beatles múzeumot is megnézték, de a villámlátogatásnak volt egy másik, nem kevésbé izgalmas apropója is.

Csütörtök reggel egy újabb bejegyzés jelent meg Anikó Instagram-oldalán. “A család teljes összefogásával sikerült meglepni a tesómat, és élőben láthatott egy Szoboszlai gólt! Kalandos út volt, minden perce élmény! A legjobb élmény hallani ..."Szoboszláj" - írta a képekhez és videókhoz, így kiderült: személyesen láthatták a gól is szerző magyar futballsztár visszatérését. A Liverpool 4 - 1-re verte az Anfield Road-on a Chelsea.

Vogyerák Anikót a Naphire.hu telefonon érte el, lapunknak elárulta, csak a meccsre mentek a testvérével, de így is nagyon szerencsésnek érzik magukat. “Amikor megkapta ezt az ajándékot, Szoboszlai Dominik még sérült volt, nem lehetett tudni, mikor tér vissza. Óriási mázli volt, hogy most újra pályára lépett, a gólja pedig a legszebb szülinap ajándék. Felrobbant a stadion” - emlékezett a néhány órás élményeikre Anikó. 

Az ATV arca kérdésünkre egy gyors helyzetjelentést adott az angol sztárcsapat hivatalos boltjából is. “Elképesztő tempóban fogy a Szoboszlai feliratú mez, ez fogy a legjobban. Félórás várakozás után gyártanak le egyet neked” - így Anikó, aki a Naphire.hu-nak azt is elárulta: a repülőn odafelé Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás is ott volt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés