Hirdetés

Csalókra figyelmeztetnek az atlétikai vb szervezői, erre nagyon figyeljenek

Nap Híre portré Nap Híre

Csalók próbálják meg becsapni azokat, akik nem tudtak hivatalos jegyétékesítési forrásból belépőt váltani a budapesti atlétikai világbajnokságra.

A jegyüzérek borsos áron, többszörösen másolt belépőket kínálnak a gyanútlan vásárlóknak - tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t. Az elmúlt napokban szinte lehetetlen volt belépőt vásárolni az atlétikai világbajnokság esti programjaira. Kedd estig az összes elérhető jegyet elkapkodták a hátralévő döntőkre, sem a hivatalos online felületen, sem a Nemzeti Atlétikai Központ jegypénztárában nem lehetett belépőt venni. 

A szervezőbizottsághoz több bejelentés is érkezett olyan esetekről, amikor különböző közösségi jegy adás-vétellel foglalkozó internetes oldalon beszerzett belépőről kiderült, hogy csupán másolata az eredetinek

- írták a közleményben és kiemeltk, hogy "a több példányban sokszorozott belépők közül természetesen csak eggyel volt lehetséges a belépés, az azonos sorszámú jeggyel később érkező szurkolók már nem tudtak belépni a Nemzeti Atlétikai Központba".

A vb szervezőbizottsága javasolja a nézőknek, hogy csak megbízható forrásból vegyenek át jegyet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés