Hirdetés

Súlyos részletek: a Schadl-Völner ügy tanúja halt szörnyet az Árpád hídi tragédiában

Nap Híre portré Nap Híre

A hírek szerint a szerda késő este történt Árpád hídi baleset egyik áldozata B. Ervin, a Völner-Schadl ügy tanúja.

A HVG arról számolt be, hogy az áldozat abban a szürke Suzukiban ült, amit az ellopot taxi sofőrje nagys sebességgel tarolt le a hídon. A rendőrség közlése szerint a Suzukit egy 34 éves férfi vezette, mellette pedig egy 32 éves nő ült. A portál szerint a nő B. Ervin élettársa volt, és mindketten meghaltak a balesetben. 

B. Ervin végrehajtó-helyettes volt, a végrehajtói kar volt elnökének, Schadl Györgynek az ügyleteiről tőle kapta az értesüléseit az ügyészség által hivatalosan csak "1. számú tanúnak" nevezett, neve elhallgatását kérő informátor. A tanút áprilisban hallgatta meg a bíróság, korábban a nyomozóknak még azt mondta, "akiből később végrehajtó lett, azoknak vissza kellett osztani a pénzt Schadlnak". A tanú szintén végrehajtó-helyettes, ő nevezte meg informátoraként B. Ervint a tárgyaláson.

B. Ervin június végén beszélt a bíróságon, az Index akkor azt írta: B. az elmondása szerint nem dolgozott Schadl Györggyel, az 1. számú tanút pedig diákként ismerte meg, amikor annak pénzügyi gondjai voltak. B. is próbálkozott a végrehajtói karrierrel, az elmúlt két évben négy pozícióra is jelentkezett, hiába. B. Ervin állítása szerint Schadl egyszer biztatta, hogy pályázzon végrehajtói pozícióért. A bíróságnak azt mondta, csak pletykákat mondott el az 1. számú tanúnak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés