Hirdetés

Árpa Attila elkeserítő vallomása: ezért nem jár már randizni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Gondolta volna, hogy a benzinár is lehet kifogás arra, hogy miért ne menjünk randizni? 

Árpa Attila legutóbb Liptai Klaudia műsorában szerepelt, ahol az ismerkedésről is szó esett. A színész azon kesergett, hogy a közösségi oldalak teljesen megváltoztatták az ismerkedési szokásokat. Kifejtette azt is: szerinte a mai fiatalok képesek nagyon kevéssel is megelégedni.

"A social media kora azért nagyon sokat változtatott azon, hogy ismerkedünk. Tehát én még abban a korban éltem, ahol nem volt elég jobbra húzni, elküldeni a farkamat és abban reménykedni, hogy ez elég. Kifejezetten szomorúnak tartom, hogy a mai fiataloknál ez már nagyon sokszor elég. Hogy egy képen megnézem, húzok egyet, küldök egy képet, vagy egy nagyon buta sablonszöveget, és akkor már jön is egy időpont" - idézte a színészt a 24.hu.

Árpa Attila azt is bevallotta, hogy mostanában kicsit bekényelmesedett, keveset jár randizni, részben az üzemanyagárak miatt.

Hivatkozás másolása

Az én koromban és kényelmemmel már egy komoly döntés felállni a jelenlegi benzinárak mellett, és Újpest végéig elmenni egy nőért azért, hogy lefektessem. Vagy gyorsan a jobb kezem segítségével mindent elintézni, és aztán visszafeküdni és folytatni a kis sorozatomat. A cél az nyilván első körben a szex, de utána meg a remény, hogy hátha tud ebből még több is lenni. Az mindig ott van

– magyarázta Árpa Attila.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés