Hirdetés

Árpa Attilát elítélték drogbirtoklás miatt, nézzék, milyen büntetést kapott

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

A mai napon megtartották Árpa Attila drogügyének tárgyalását. 

,,A másodrendű vádlott, Árpa Attila rendszeres kokainvásárló volt 2018-tól. Ismerőseinek is kínálta a kábítószert az otthonában a baráti összejövetelek alatt, hogy a vendégek kívánsága szerint rendelkezésre álljon kokain" - állt a vádiratban a Blikk cikke szerint. 

Árpa Attila megállapodott az ügy harmadrendű vádlottjával, hogy az a negyedrendűvel beszerzi a kábítószert az elsőrendű vádlottól, majd Árpa kifizeti a vételárat. A nyomozóhatóság 2019 márciusában Árpa otthonában kapta el őket" – idézte fel a lap a vádiratot.   A Fővárosi Főügyészség öt ember ellen emelt vádat, köztük van Árpa Attila is, akit a bíróság bűnösnek is ítélt meg kábítószer-birtoklás miatt. 

Az ítélet szerint 1,5 millió forintos büntetést kell kifizetnie. A Blikk arra is felhívta a figyelmet, hogy a bíróság az eredeti vád alól felmentette a színészt, ami a kábítószer terjesztése volt. 

"Nagyon fontos leszögezni, hogy nem vagyok bűnös: felmentettek az eredeti vád alól, ami kábítószer-kereskedelem, és csak fogyasztásért, birtoklásért ítéltek el. Csak pénzbüntetést kaptam, tehát nem leszek büntetett előéletű. Nem vagyok drogkereskedő, ezt szeretném hangsúlyozni!" - üzent ügyvédjén keresztül a sztár.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés