Hirdetés

Nagy gondok vannak az iPhone 15 körül, itt az Apple reakciója

Nap Híre portré Nap Híre

Épp, hogy csak egy hete jelentek meg az Apple új telefonjai, máris javítani kell egy hibát, amit rengeteg felhasználó szinte azonnal érzékelt.

Múlt héten dobta a piacra az Apple az iPhone 15-család termékeit, azonban a felhasználók már az első napoktól kezdve a telefon túlmelegedésére panaszkodtak. A felforrósodott telefont kényelmetlen használni, ráadásul sokan attól tartottak, hogy a méregdrága hardver majd nem bírja a meleget és károsodni fog ettől.

Az amerikai techóriás nemrég közleményt adott ki, amelyben próbáltak mindenkit megnyugtatni, hogy nem kell a hardver károsodásától tartani, sőt kiemelték, a probléma szoftveres, az iOS 17 operációs rendszer ugyanis összeakad néhány alkalmazással és ez túlhajszolja a processzort, ami emiatt a szokásosnál erősebben melegszik - írja a Telex.

Mivel a problémás appok között olyan, sokmilliós felhasználó által használt darabok is vannak, mint az Instagram, az Uber, vagy néhány népszerű játék, az iPhone 15-tulajok elég nagy része találkozott a jelenséggel már az első napokban.

Az Apple hamarosan soron kívüli javítócsomaggal kalapálja ki a most felfedezett hibát, de addig is megnyugtat mindenkit, hogy a javítás nem fogja csökkenteni a telefon teljesítményét, ahogyan a mostani melegedés sem az élettartamát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés