Hirdetés

Nem ismerte fel a fiát, késsel támadt rá, hogy kirabolja

Garai Kitti portré Garai Kitti

Véletlenül a saját fiára támadt rá egy 45 éves férfi egy bankautomatánál. A férfi kést nyomott a fiatal áldozata arcához, mikor a döbbent fiú megszólalt: "Ez most komoly? Nem ismersz meg?" A glasgow-i bíróság két év két hónap börtönre ítélte az édesapát.

Tavaly november 19-én egy 45 éves férfi fegyveres rablást próbált elkövetni egy bankautomatánál. A férfi az arcát egy csősállal takarta el, majd amikor a 17 éves áldozata zsebre tette a kártyáját, és kivette a 10 fontot az automatából, támadója a nyakánál fogva a falhoz szorította és egy konyhakést nyomott az arcához. 

A rabló a pénzt követelte, amikor az áldozat felismerte, hogy saját apja támadott rá. A döbbent kamasz így szólt: "Ez most komoly? Nem ismersz meg?” A rabló erre csak annyit felelt, hogy nem érdekelt, erre a fia lehúzta róla a sálat és neki szegezte a kérdést: "Mégis mit csinálsz?" Az apja azt válaszolta: "Sajnálom, nincs más választásom."

A fiú elmenekült a helyszínről, ám otthon mindent elmesélt a nagymamájának. A rendőrök később otthonában fogták el a férfit, hozzátartozói kezdetben tagadták, hogy ő lett volna a tettes. A férfi később beismerte tettét és azt is elmondta, nem tudta, hogy a fia volt a pénzautomatánál - írja az RTL.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés