Hirdetés

Angelina Jolie csodálatos volt a budapesti Operában, odavagyunk tőle

Nap Híre portré Nap Híre

Már korábban beszámoltunk róla, hogy legújabb filmjét Budapesten forgatja Angelina Jolie. A 48 éves Oscar-díjas színésznő Maria Callas operaénekesnő bőrébe bújhat majd Pablo Larraín chilei rendező alkotásában, a Maria című filmben. 

Angelina Jolie már Budapesten tartózkodik, és csütörtökön ellátogatott a Magyar Állami Operaház egyik előadására, amit a páholyból nézett végig. Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója a Facebook-oldalán több fotót is közölt az Oscar-díjas színésznőről, akit annyira elvarázsolt az előadás, hogy meg is könnyezte azt - írja az Éva Magazin.

Az amerikai színésznő egy Verdi-darabot nézett meg. "Tegnap nem Angelina Jolie, a Callas c. filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az Opera művészei. (De azért fotósunk szemfülessége dicséretes.) Viszont döbbenetes erejű, megható esténk volt. Ezt a művet egy itáliai parasztfiú kezéből folyatta ki a Jóisten. Duplázás holnap, triplázás szerdán!" - írta az igazgató a bejegyzésében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés