Hirdetés

Most derült ki valami Andy Vajna múltjából: exe rántotta le a leplet

Nap Híre portré Nap Híre

Dobó Kata elmondta, hogy a producer szakításuk után évekig haragudott rá.

Dobó Kata közel nyolc év után költözött haza Amerikából, mert miután szakítottak Andy Vajnával, úgy vélte, a jövőben nem számíthat a filmproducer támogatására. A színésznő az 1997-es A miniszter félrelép című filmben tűnt fel, majd nem sokkal később össze is jött a vígjátékot tető alá hozó Vajnával, aztán az Egyesült Államokba költözött vele. Ám a kapcsolatuk idővel kihűlt, Katának pedig döntést kellett hoznia.

"Azt éreztem, ezt a kapcsolatot én már nem tudom tovább működtetni, viszont nem szeretnék pincérkedni és abból fenntartani magam, amikor itthon van egy karrierem, és azt tudom csinálni, amihez értek, ami a szívemhez közel áll" 

– mondta Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában Dobó Kata, aki azt is elárulta, miért érezte azt, hogy nem tud majd színésznőként érvényesülni az Egyesült Államokban.

"Úgy gondoltam, miután én hoztam meg a döntést, hogy ennek a kapcsolatnak véget vetek, benne volt a pakliban, hogy Andy nem lesz támogató velem kapcsolatban. Tehát ez is fejben dőlt el, de nem állt messze a valóságtól: volt egy jó pár év, amikor nem voltunk a legjobban, mert nem vette túl jól ezt az egészet" – magyarázta a színésznő a Blikk szerint. 

Dobó Katáról kevesen tudják, hogy mindössze egy hajszállal csúszott le arról, hogy világkarriert fusson be, ugyanis Amerikában való tartózkodása alatt castingolt a sikeres Trója című filmre is, ahol egészen az utolsó fordulóig jutott. Végül közte és Diane Krüger között dőlt el, hogy ki játssza Szép Heléna szerepét Brad Pitt oldalán, és a döntés végül a német származású színésznőre esett.

"Tudat alatt érzi az ember, hogy még egy ilyen lehetőség nem jön. Ekkor voltam legközelebb ahhoz, hogy kvázi megcsinálhassam a karrieremet" 

– magyarázta a színésznő, aki épp a casting időszaka alatt találkozott Brad Pitt-tel egy partin, ahol Andy Vajna még ösztönözte is arra, miszerint említse meg a világsztárnak, hogy Szép Heléna szerepére castingol. Ám Dobó Katát nem vitte rá a lélek, hogy ezt megtegye, most pedig már úgy látja, lehet, hogy hibát követett el.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés