Hirdetés

Elképesztő álomfizetéssel csábítják a magyarokat Ausztriába

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Pénzcentrum elképesztő munkalehetőségre bukkant a hirdetések között. Egy ausztriai sajtgyár bruttó 2145 eurós fizetéssel csábítja külföldre a magyarokat. Ez átszámítva több, mint 867 ezer forint, és ami a legszebb benne: összesen 38,5 órát kell csak dolgozni érte. 

A sajtgyár a hirdetésben azt írta, hogy Stájerországban, egész pontosan Stainach-Pürgg településen kell a munkát végezni. A leendő munkavállalóknak a sajtforgatást, kenést, csomagolást kell elvégezniük, valamint takarítani és üzemeltetni kell a termelő létesítményeket. Emellett pedig véletlenszerűen tesztelniük kell a kész termékeket is. 

Elvárják továbbá, hogy a jelölt hajlandó legyen 2, de akár 3 műszakban is dolgozni, legyen tisztában a higiénia alapvető követelményeivel, valamint hogy jó csapatjátékos legyen.

Kérik, hogy a munkavállaló hajlandó legyen 2, de akár 3 műszakban is dolgozni, legyen tisztában a higiénia alapvető követelményeivel, és jó csapatjátékos legyen. 

Az álláshirdetésben szerepel, hogy dolgozói parkolóhelyet és egészségügyi ellátást is biztosítanak, valammint más természetbeni juttatásokra is számíthatnak a jelentkezők. 

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés