Hirdetés

Aligátor vett üldözőbe egy golfkocsin utazó párt – videóval

Virág Sára portré Virág Sára

Egészen rémisztő jelenetet vettek fel a floridai Ave Mariában; egy házaspár békésen utazott egy golfkocsin, amikor egyszer csak nekiktámadt egy dühödt aligátor. 

A Fox29.com által közölt felvételen az látható, hogy az úton halad épp egy golfkocsi, miközben a házak között egy aligátor sétál. Nem sokkal később feltűnt egy újabb jármű, ez pedig valószínűleg nem tetszett az állatnak, mert a száját kitátva dühösen nekitámadt a kocsinak, ezzel alaposan megrémisztve az utasait. A házaspár mellett a golfkocsi sofőrje is megijedt, olyannyira, hogy félrerántotta a kormányt, minek következtében majdnem felborultak járművestül. 

A felvételen látszik is, ahogy letérnek az útról és majdnem fel is borulnak, de a sofőr szerencsésen vissza tudta kormányozni a kocsit. Sőt, még az aligátort is ki tudták kerülni, így annak sem lett baja, a hirtelen dühkitörése után gyorsan a közeli tó felé vette az irányt. A videót egy Denise Prues nevű helyi lakos rögzítette, aki akkor vette észre az állatot, amikor kinézett az ablakon. Bár arra nem számított, hogy rá is fog támadni valakire – tette hozzá. 

Korábban egy idős nő esett brutális aligátortámadás áldozatául Floridában. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés