Hirdetés

Alekosz kicsapta a balhét a mexikói szállodában: őrjöngve üvöltözött egy párna miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban a Naphíre is írt, Alekosz is szerepel az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorban. A forgatás miatt a botrányhős nemrég Mexikóba utazott, azonban Alekosz már a repülőúton kiborult és jelenetet rendezett, ugyanis nem tetszett neki, hogy egy nő a pilóta.

Úgy tűnik, a mexikói szálloda sem felelt meg Alekosz hatalmas igényeinek, ugyanis már az első éjszaka kicsapta a balhét. Alekosz kedvese, Réka számolt be arról, hogy a realitysztár nem volt megelégedve a hotel párnáival, ezért magából kikelve, magyarul kiabálva kezdte követelni a vendégkönyvet a mexikói személyzettől - írja a Blikk.

"Szuper éjszakának indult. Hálásan elnyúltunk a pihe-puha ágyon, hogy az utazás fáradalmait kialudhassuk. Alek átléphetett valami érzelmi határt, mert a párna hatalmas mérete és magassága miatt kikérte a panaszkönyvet hajnalban a hotel alkalmazottjától. A recepciós szerencsére nem értette, mit magyaráz, mert csak angolul és spanyolul beszél. Most megyünk reggelizni. Isten óvja a szakácsokat” – számolt be Alekosz ámokfutásáról a kedvese, Réka.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés