Hirdetés

Vérfürdő az Aldiban, sokkot kaptak a vásárlók: agyonlőtte a kasszást egy fegyveres férfi

Nap Híre portré Nap Híre

Szörnyű pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a vásárlók, akik hétfő este a Frankfurt közelében lévő Aldiban tartózkodtak. A forgalmas üzletbe este hét óra körül lépett be egy férfi, majd odasétált a kasszához, szó nélkül agyonlőtte az ott dolgozó nőt, majd magával is végzett.

A Ripost azt írja, a pénztároson és az ámokfutón kívül senkinek nem esett bántódása, azonban több vásárló is sokkos állapotba került a látottaktól. Sajtóinformációk szerint a rendőrség azt gyanítja, hogy egy 48 éves férfi volt az elkövető, aki korábban szerelmi kapcsolatban állt a kivégzett 38 éves nővel. A hatóságok azonban bővebb tájékoztatást nem adtak a nyomozásra hivatkozva.

A német rendőrség még azt sem közölte, hogy milyen származású volt a gyilkos és az áldozat. 

Nemrégiben egy zsúfolt bevásárlóközpontban nyitott tüzet egy férfi Floridában. Az ámokfutásban egy ember meghalt, egy másik pedig megsebesült. A rendőrfőnök úgy nyilatkozott, hogy a feltételezések szerint a halálos áldozat, egy 40 éves férfi volt a célpontja az erőszakos cselekménynek, az elkövetőt még másnap is keresték, mivel a tömegbe vegyülve elmenekült a helyszínről. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés