Hirdetés

Őrjöngés az Aldiban, egyszerűen elfogadhatatlan, ami a kasszáknál történik

Nap Híre portré Nap Híre

Az Aldiban a pénztáraknál van egy kis polc, ami mellett a legtöbben csak elsétálnak, azonban most kiderült, hogy hatalmas haszna van.

A Bors szúrta ki, hogy egy TikTokker bemutatta, hogy mire való az a kis polc az Aldiban. Cooking with Tubz úgy tett, mint mindenki más: bement az Aldiba vásárolni, majd a hagyományos pénztárnál kifizette a megvásárolt termékeket, és berakta azt a bevásárlókocsiba. 

Tubz miután végzett, a kocsit odatolta a kis polchoz, majd kipakolt belőle minden terméket a korábban már említett kis polcra, és bepakolta azokat a bevásárlószatyorba. "Tegye be az árukat gyorsan a bevásárlókocsiba, így gyorsabban félre tud állni az útból és segíteni tud a többi vásárlónak is a gyorsabb haladás érdekében" - mondta a videóban a Tubz, majd hozzátette, a csomagolópolcoknál rendesen és nyugodtan lehet el pakolni, anélkül, hogy bárkit is zavarnánk.

A vásárlók közül többen is kifejezték a kommentszekcióban, hogy mennyire örülnek annak, hogy végre valaki elmagyarázza a kis polc funkcióját. "Senki nem használja, engem megőrjít, amikor az emberek a kasszánál állnak neki csomagolni" - bosszankodott egy kommentelő. 

Volt, akinek azonban nem annyira nyerte el a tetszését ez a megoldás. "Én egyenesen a bevásárlószatyorba pakolok a kasszánál, nem fogom kirakni a kocsiból a csomagolópolcra, majd aztán újra a szatyorba" - írta egy másik hozzászóló.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés