Hirdetés

Alain Delon eutanáziára készül

 portré

Futótűzként terjedt el fia, Anthony kijelentése, miszerint Alan Delon véget akar vetni az életének. Ám megszólalt a színész másik fia is – és ez zavart keltett.

Eredetileg arról volt szó, hogy a francia filmsztár, a 86 éves Alain Delon Svájcban akar véget vetni életének. Sőt, megkérte fiát, Anthony Delont, hogy tegye meg a legális eutanáziához szükséges lépéseket. Most viszont Delon kisebbik fia, Alain-Fabien is megszólalt az ügyben.

„Már több mint két hete olvasom üzeneteimben és hozzászólásaimban, hogy apám az eutanáziával vet véget életének. Ez rohadtul nem igaz." – írta az Instagramon. „Nagy különbség van aközött, hogy az apám azt mondja „Fiam, ha rákapcsolnak egy gépre, és kómában vagyok, azt akarom, hogy húzd ki a dugót”, vagy eutanáziát kér és elbúcsúzik a családtól. – magyarázza tovább a kisebbik Delon.

Nem világos, hogy mely állítások igazak. Ám az köztudott, hogy a Svájcban élő filmsztár lélekben még mindig felesége halálával birkózik. Nathalie Delon tavaly hunyt el hasnyálmirigyrákban - írja a blick.ch

Egy dolog azonban világos: a svájci állampolgárságú Alain Delon 2019-ben több kisebb agyvérzést is kapott, és korábbi interjúiban az eutanázia mellett nyilatkozott. Ezt a lépést „a leglogikusabb és legtermészetesebb dolognak” nevezte.

(Nyitókép: wikimedia.org - premier.gov.ru)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés