Hirdetés

Brutális akciót robbantott a Lidl, a nyugdíjasok örülhetnek a legjobban

Nap Híre portré Nap Híre

A Lidl hatalmas bejelentést tett: a 65 év feletti vásárlóik extra kedvezményeket kapnak a friss zöldségekre és gyümölcsökre, valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá február 15-21. között. 

A Lidl-től már megszokhattuk, hogy előszeretettel kedvez egyedi akciókkal a különböző korosztályok számára, a következő időszakban pedig a nyugdíjasokra gondoltak - írja a Promotions. 

Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra

- közölte Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

Az idősebb vásárlóknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Kiderült az is, hogy az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama 2024. február 15-21.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés