Hirdetés

Iszonyatosan beégett a világsztár énekesnő: olyan drágák a jegyek a koncertjére, hogy a legnagyobb rajongói sem akarják megvenni

Nap Híre portré Nap Híre

Az elemzések úgy tartják, hogy a jegyek iránti kereslet bezuhanásának egyik oka a túlságosan magas árak.

A brit popdíva eltűnésével a rajongók vásárlói kedve is megcsappant, a kasszákban csak úgy tornyosulnak a jegyhalmok a müncheni koncertsorozatára - írja az EconomX. A lap szerint az elemzések úgy tartják, hogy a kereslet bezuhanásának egyik oka a jegyek magas ára. Adele koncertjére ugyanis a legolcsóbb jegy is 75 euróba kerül, a színpadhoz közel fekvő jobb szektorokba pedig 420 euróért engedik be a rajongókat. A legjobb helyek pedig még ennél is drágábbak, azokért akár 700 eurót is elkérhetnek. 

Az olcsóbb bleépők hamar elkeltek, azonban a drágábbakért egyelőre nem nagyon kapkodnak a rajongók. A lap megjegyezte azt is, hogy sokakat visszatart az is, hogy költenek az utazásra, ugyanis attól tartanak, hogy Adele ismét lemondhatja a fellépését. Februárban ugyanis elmaradtak az évek óta tartó Las Vegas-i sorozatának márciusi koncertjei betegség miatt. Az sem segít a helyzeten, hogy Adele a bejelentése óta nem adott életjelet magáról a közösségi oldalakon. 

Kijelenthető, hogy a müncheni sorozat egyelőre nem hozza a várt eredményeket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés