Hirdetés

Szívszorító nyilatkozat érkezett Aaron Carter menyasszonyától

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Az amerikai énekest, a 34 éves Aaron Cartert szombaton találták meg holtan amerikai otthonában.

“A vőlegényem, Aaron Carter meghalt. Teljes szívemből szeretem őt és kihívás lesz felnevelni a fiúnkat apa nélkül. Kérem, tartsák tiszteletben a családom magánéletét. Még azon vagyunk, elfogadjuk a történteket. Nagyra értékeljük mindenkinek a gondolatait, imáit” - ezeket a szavakat nyilatkozta Aaron Carter menyasszonya, Melanie Martin a TMZ-nek.

Aaron Carter menyasszonya egy kétmásodperces videót is feltöltött a TikTokra, amin vigasztalhatatlanul sír, ezt ide kattintva nézhetik meg.

Melanie Martin, Aaron Carter menyasszonya
Melanie Martin, Aaron Carter menyasszonya Melanie Martin/TikTok

Hillary Duff színésznő - aki korábban együt dolgozott Aaron Carterrel a Csáó, Lizzie! (The Lizzie McGuire Movie) filmben, illetve együtt is jártak - az Instagramon posztolt gyászüzenetet. Ebben azt írta, hogy nagyon sajnálja Aaront és azt, hogy ilyen nehéz és küzdelmes élete volt. Emellett hozzátette, hogy a kamaszkori énje mélyen szerette őt. Kifejezte a szeretetét Aaron családja felé ezekben a nehéz időkben.

A Los Angeles-i megyei seriff korábban azt nyilatkozta a lapnak, hogy a népszerű énekes házvezetőnője találta meg Aaron Carter holttestét a fürdőkádban és ő értesítette a hatóságokat.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Backstreet Boysból ismert Nick Carter 34 éves öccsének a holttestére szombaton találtak rá a kaliforniai Lancasterben lévő otthonában. Rendőrségi forrásoktól úgy értesült a TMZ, hogy helyi idő szerint délelőtt 11-kor jött a hívás a 911-re, hogy egy férfi megfulladt a kádban.

A helyi rendőrök a gyilkosság lehetőségét is vizsgálják, ám egyelőre nincs jel arra, hogy idegenkezűség történt.

Aaron Carter az 1990-es évek végén lett világhírű popénekes, debütáló albumát 1997-ben adta ki, csupán 9 évesen.

Aaron Carterről már évek óta tudni lehetett, hogy mentális egészségügyi problémái vannak és függőséggel is küzd. Carter egy 2019-es interjúban elmondta, hogy többszörös személyiségzavart, skizofréniát és akut szorongást diagnosztizáltak nála.

2022 szeptemberében az énekes azt nyilatkozta a The US Sun-nak, hogy ötödik alkalommal került elvonóra, miután elveszítette fia, Prince felügyeleti jogát - emlékeztet a Business Insider. "Nem akarok többet füvet szívni. Nincs rá igazából szükségem" - mondta ekkor Aaron Carter.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés