Hirdetés

A szexképeket küldözgető Horner úgy szétveri a Red Bullt, hogy akár Verstappen is távozhat miatta

Nap Híre portré Nap Híre

Úgy tűnik, a szexuális zaklatási ügybe keveredett csapatfőnök újabb lépést tesz az istálló szétverése felé: felfüggeszti Helmut Marko tanácsadót. Emiatt akár Max Verstappen is távozhat.

Ahogy arról beszámolunk, Christian Hornert, aki a Spice Girls sztárjának, Geri Halliwellnek a férje, a múlt héten „tisztázták” a nem megfelelő viselkedés vádja alól a Red Bullnál lefolytatott 23 napig tartó belső vizsgálatot követően, de az ügy messze nem zárult le.

Christian Horner vádlóját, aki panaszt tett a csapatfőnök "nem megfelelő viselkedése" miatt, felfüggesztette a Red Bull. Hornert - akit a Szaúd-Arábiai Nagydíj csütörtöki edzésére felesége és a Spice Girls sztárja, Geri Halliwell nélkül érkezett - a múlt héten egy több mint három hétig tartó belső vizsgálat után tisztázták a női kollégával szembeni állítólagos helytelen viselkedés vádja alól.

A „helytelen viselkedés” több száz, szexuális tartalmú WhatsApp-üzenetet jelent, szöveges üzeneteket és képeket. Az állítólagos üzenetek közül 79 ki is szivárgott, de Horner ügyvédi csapata megfenyegetett minden sajtóterméket, amely közölné őket, így a mainstream médiából kimaradtak.

A péntek esti sajtóhírek alapján könnyen lehet, hogy a Red Bull Forma–1-es csapata felfüggeszti rutinos tanácsadóját, Helmut Markót – számol be a Sportal.

Az osztrák istálló tanácsadója, Helmut Marko pénteken arra utalt, hogy felettesei hamarosan felfüggeszthetik őt. Sajtóhírek szerint ennek hátterében az áll, hogy a szakember csapaton belüli információkat szivárogtatott ki a médiának. A történtekről a háromszoros világbajnok Max Verstappent is megkérdezték a Szaúdi Nagydíj időmérőjét követően:

„Helmut Marko a kezdetektől alázatosan szolgálja a Red Bullt, óriási szerepe van a csapat felemelkedésében. Én maximálisan hűséges vagyok hozzá. Számomra is nagyon fontos, hogy tovább végezhesse a munkáját. A távozása nagy problémát jelentene. Azt hiszem, nélküle nem folytathatom a Red Bullnál” – mondta a pole pozíció kiharcolását követően Verstappen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés