Hirdetés

A City után a Real is győzelemmel hangolt a BL-visszavágóra

Nap Híre portré Nap Híre

Mint arról beszámoltunk, az idei BL-negyeddöntő első körében nem bírt egymással a Real Madrid és a Machester City. Az egy hét múlva esedékes visszavágóra a City kiütéses győzelemmel hangolt és a Real Madrid is győzött – mégpedig idegenben, a Mallorca otthonában.

A Real Madrid 1–0-ra nyert a Mallorca vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 31. fordulójában – írja a Nemzeti Sport.

Carlo Ancelotti kezdőcsapata látványosan jelezte, hogy a Real Madrid a szerdai, Manchester City elleni BL-negyeddöntőre pihentetni próbálja legfontosabb játékosait. Hat alapember (Lunyin, Rüdiger, Valverde, Mendy, Bellingham és Tchouaméni) ezzel együtt ott volt a Mallorca elleni kezdőben.

A Mallorca kontrákra és a rögzített helyzetekre helyezte a hangsúlyt. Aztán a második félidő elején Aurélien Tchouaméni 25 méterről vállalkozott lövésre, a labda pedig egy védőn lábán enyhe gellert kapva, védhetetlenül csapódott a kapu bal oldalába.

A Real Madrid – az idényben mindössze negyedik csapatként – nyerni tudott a nehéz terepnek számító Son Moixban, s legrosszabb esetben is nyolc pont előnnyel vág neki a jövő hétvégén sorra kerülő el Clásicónak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés