Hirdetés

18+Elszabadult a pokol a 9-es buszon: amputálni kellett a járdára zuhant Zoli lábát

Nap Híre portré Nap Híre

Zoli a történtekről azt mondta: "mindössze annyi volt a bűnöm, hogy rosszkor voltam rossz helyen."

Sokkoló történetet osztott meg Zoltán, akinek amputálni kellett a lábát, miután leesett egy buszról a fővárosban. A fiatalember a Blikknek számolt be arról, hogy a 9-es buszon utazott Budapesten, és már lépett volna le, amikor azt érezte, hátulról megtaszítják. Nem közvetlenül ő volt a célpont, már út közben láthatta, hogy néhány suhanc a buszon zaklatta az egyik utast, eredetileg őt akarták lelökni a megállóban. 

Ám végül Zoltán lökték le a buszról, aki elvesztette az egyensúlyát és a járdára került. Kiderült, olyan szerencsétlenül zuhant, hogy combnyaktörést szenvedett. Az esés után megoperálták, ám a gondok csak ezután kezdődtek igazán. A fiatalember szerint egy bokatörésből indultan a problémák, amit a vizsgálatok során nem vettek észre. Bár akkor nem tett feljelentést emiatt, így sosem bizonyosodott be. 

"A sérülés mindenesetre elfertőződött, végül olyan súlyos lett, hogy térdnél amputálni kellett a lábamat. Mindössze annyi volt a „bűnöm”, hogy rosszkor voltam rossz helyen" - mondta a fiatalember.

A tetteseket megúszták a történteken, ugyanis a buszon lévő kamera nem rögzítette a dulakodást, így nem lehet őket azonosítani. 

Lelkileg pocsékul vagyok, fizikailag éppen hogy

- mondta a lapnak Zoli, aki nem adja fel a küzdelmet, és barátai is mindenben támogatják, még egy Facebook-csoportot is létrehoztak, hogy megvehessék a speciális protézist a fiatalember számára. Zoli ugyanis nagyon szeretne visszamenni dolgozni a fodrászüzletbe.

"Bár a tb finanszíroz egy alapszintű műlábat, ám amire nekem lenne szükségem, az nagyjából egymillió forint. Azzal kibírnám azt a néhány órát, amit végig kell állnom egy nap" - tette hozzá. 

18+Elszabadult a pokol a 9-es buszon: amputálni kellett a járdára zuhant Zoli lábát

Aki támogatná Zolit és segítene neki a protézis beszerzésében, csatlakozhat a Facebookon az Együtt sikerül csoporthoz, de Zolit közvetlenül is támogathatja az alábbi számlaszámon: Letfusz Zoltán Máté - 11773425-02882697. Közleménybe: Együtt sikerül.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés