Hirdetés

Összeomlott a 71 éves Rozika néni: "éhen kell halni, fűtetlen lakásban kell megfagyni"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Drámai videó terjed a TikTokon a 71 éves Rozika néniről, aki zokogva panaszolta el, hogy alig tud megélni ebben a nehéz helyzetben, amikor a rezsi szinte megfizethetetlen.

"Kedves Honfitársaim! Lehet, hogy most úgy néztek rám, mint egy vén öregasszonyra, de nem érdekes. Nem az a lényeg. A szív a lényeg. Tudjátok, '56-ban megéltem azt gyerekként, hogy nem volt mit enni, nem volt élelem egyáltalán" - idézte fel gyermekkorát Rozika néni, majd elmondta, most is hasonló helyzetbe jutott. 

Ledolgoztam az életem javarészét, de erre még álmomban sem gondoltam volna, hogy 71 évesen ugyanazt köll megélni, hogy éhen kell halni, fűtetlen lakásban kell megfagyni. Ez már borzalom, ez nem igaz 

- egyszerűen összeomlott a 71 éves Rozika néni és elsírta magát a nyugdíjas asszony. Nyilván a rezsi miatt is.

A videót már több mint 958 ezer ember látta, több ezren megosztották és hozzászóltak. A kommentelők közül sokan kérdezték, hogy tudnának segíteni Rozika nénin. A videó feltöltője személyesen ismeri a hölgyet, így ő felajánlotta, hogy rajta keresztül segíthetnek Rozika nénin.

Korábban a Naphíre egy másik asszonyról is beszámolt, aki az ATV Híradójának adott nyilatkozatában mesélte el, hogy már mindenről le kellett mondania, mert már semmi pénze nem maradt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés