Hirdetés

18+: horror-részletek az újpesti kettős gyilkosságról, saját fiuk mészárolta le az idős házaspárt

Nap Híre portré Nap Híre

Saját, 37 éves fiuk végzett a bestiálisan meggyilkolt újpesti házaspárral. 

Iszonyatos bűncselekmények történtek mostanában, darabokban találták meg egy márciusban eltűnt fiatal nő holttestét, egy fiatalember brutálisan meggyilkolt egy idős nőt, egy férfit pedig élve eltemetett

Újpesten még aljasabb bűncselekmény történt: saját szüleivel végzett egy 37 éves férfi. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 24-én 10 óra 19 perckor érkezett bejelentés, hogy a bejelentő a testvérét és annak feleségét nem éri el, nem tudja velük a kapcsolatot felvenni. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házaspár IV. kerületi, Liszt Ferenc utcában található ingatlanjába, ahol a házaspárt holtan találták.

Tekintettel arra, hogy felmerült az idegenkezűség bűncselekmény gyanúja, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és a nyomozók megkezdték az elkövető azonosítását, elfogását.

A feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói egy órán belül újpesti lakásán elfogták. A férfi előállítása, elszámoltatása folyamatban van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés