Hirdetés

Nincsenek szavak: feldarabolva találták meg a márciusban eltűnt fiatal nő holttestét

Nap Híre portré Nap Híre

A családtagokat tájékoztatták a történtekről, és most szakemberek segítenek nekik, hogy feldolgozzák a történteket.

A dél-londoni folyóban talált „végtag nélküli emberi törzsről” mostanra kiderült, hogy az eltűnt Sarah Mayhew-é volt. Az emberi felsőtestet május 21-én, kedden délután - több mint két hónappal Sarah eltűnése után - takarítási munkálatokat végző dolgozók fedezték fel a Wandle folyóban a Mitcham-i Rawnsley Avenue-nál. 

Mindez azután történt, hogy április 2-án a 38 éves nő néhány maradványát a Croydonban található Rowdown Fieldsben megtalálták, mintegy kilenc mérföldre (több mint 14 kilométer) onnan, ahol most rábukkantak a hatóságok. 

A 48 éves Gemma Wattsot és a 44 éves Steven Sansomot Sarah meggyilkolásával, valamint törvényes és tisztességes eltemetésének a megakadályozásával vádolják. A rendőrség szerint az áldozat ismerte az elkövetőket - írja a Bors

A fiatal nőt utoljára március 8-án este látták életben, április 2-án reggel pedig egy kutyasétáltató fedezte fel Sarah maradványait. Az áldozat halálának az oka egyelőre tisztázatlan, azonban a vizsgálatok megállapították, hogy két csigolyája eltört, valamint zúzódások voltak a koponyáján.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés