Hirdetés

18+: bestiálisan bántalmazta élettársát a szolnoki férfi, a nő az utcára menekült a terror elől

 portré

Egy szolnoki albérletben verte meg kegyetlenül élettársát egy férfi, majd le is vizelte a nőt. A pár februárban veszett össze, miután a férfi bódult állapotban ment haza. Először csak tenyérrel ütötte, majd le is fejelte a nőt. Ezután a fürdőszobába húzta, ahol hidegvizet locsolt rá, majd a zuhanyrózsával ütötte tovább - írta a Tények.

A nő megpróbált a lakásból kimenekülni, de párja az lépcsőnél utolérte és megrúgta, az asszony pedig leesett a lépcsőn. A férfi ekkor egy plüssfigurát próbált a szájába tömni, miközben fejtájékon ököllel ütötte-rúgta.

A nő vizes ruhában menekült ki a fagyos éjszakába, ahol azonban az örjöngő utolérte, földre rántotta és földet tömött a szájába. Ezután a halálra rémült asszonynak még sikerült elmenekülnie, de az élettársa az utcán ismét utolérte és a hajánál fogva az úttestre rántotta, ekkor, ahol érte ütötte-rúgta a nőt, akinek a fejét még a betonba is beleverte. A kegyetlenkedésnek a rendőrök vetettek véget.

A nőnek a verés közben kitört a foga és eltört az orra is. Kórházba szállították. A támadó ellen pedig most vádat emelt az ügyészség.

A felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt elkövető férfival szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt az ügyészség, valamint indítványozta a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelését. A nő azóta elköltözött az albérletből. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság dönt majd.

A közelmúltban egy bestiális, győri bántalmazásról is beszámolt a Naphire.hu. A Deák téri késelés gyanúsítottjáról is kiderült, hogy bántalmazta több családtagját. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés