Hirdetés

14000 forint egy lángosért?! Felháborító lehúzás vagy amerikai lúzerség a Vörösmarty téri vásárban?

Nap Híre portré Nap Híre

Valami egészen furcsa dolog történt egy amerikai turistával Budapesten.

Minden évben téma, hogy mennyire drágák a karácsonyi vásárok. Nem volt ez másképp 2022-ben és nincs másképp 2023-ban sem.

A Promotions.hu idézett egy amerikai turistát, aki épp most osztott meg egy felháborodott hangvételű posztot, amelyhez fotót is mellékelt. A vásárban vásárolt egy eléggé spéci, kiszuperált lángost, amely nem gyengén volt megpakolva feltétekkel: töltött káposzta, tejföl és hurka is került az olajban sült tésztára. A hangzavarban állítása szerint nem hallotta az árát és már csak fizetés után vette észre, hogy 14 ezer forintja bánta a kulináris kalandozást.

Facebook-posztban tette ki egy Budapest tematikájú csoportba a "panaszát", ami inkább volt értetlenség, hogy mégis miért fizetett ennyit? A magyarázat nem maradt el és ezzel később ki is egészítette a posztját: a lángos, amit kikért, összesen három főétel volt, melyek árát összeadva valóban a kifizetett összeg jön ki. Tartalmazott töltött káposztát, hurkát és a lángost sem épp kispénzért mérik arrafelé, ezért került 14 ezer forintba. Egyébként azt is leírja a posztjában, hogy a lángos nagyon finom volt, de lehetetlen egy emberként elfogyasztani, így pároknak akár tökéletes választás lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés