Hirdetés

Brutális bejelentés Zámbó Krisztiántól, itt a vége a kapcsolatának

Nap Híre portré Nap Híre

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi nevétől hangos napok óta a bulvársajtó egy állítólagos szakítás miatt és most itt egy másik hír is. Úgy tűnik, TÉNYLEG szakítottak és vége.

Arról a Naphire.hu is írt, hogy Zámbó Krisztián kavart egy kis vihart az egyik Instagram bejegyzése alatt. Azt találta ugyanis írni, hogy nincsenek már együtt a párjával. Néhány óra múlva a Blikknek tisztázta, hogy nem eszik olyan forrón a kását, mert volt egy kis zavar és kavar a kapcsoaltukban, de a legnagyobb szerencsére már minden rendben.

Ekkor érkezett a közösségi oldalára egy újabb poszt. Az énekes úgy fogalmazott, hogy: "Hat az idő vasfoga! De van egy komoly célom és ehhez kondíció és jobbnak kell lennem"

Itt tehát a nagy bejelentés, valamire készül és valamit tervez Zámbó Krisztián. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, meg is indultak a kommentelők. Ki ebbe-, ki a másik irányba.

"Csak magadnak kell megfelelned senki másnak! Kívánom, hogy elérd amit kitűztél magadnak! Csak előre, hajrá!" - fogalmazott az egyik rajongó. A másik szerint Krisztiánnak nincs semmije, csak ismerősei, de máris akadt valaki, aki megvédte, aki szerint a kommentelő csak egy "gödörben lévő lyuk".

Bárhogy is legyen, valószínűleg hamarosan megtudjuk, mi a nagy terv.

És ez még mind semmi. Eredetileg eddig akartuk írni a cikket, ám az élet közbeszólt. Zámbó Krisztián ugyanis megosztott egy storyt az Instán, amiben a következőt írta:

"Nem vagyunk együtt és nem is leszünk együtt. Ezért írtam ki ide, mert semmilyen interjút nem szeretnék adni. Minden ok velem, az nem érdekel, hogy a másik féllel mi van! Elmúlt a szerelem! Soha nem voltam ilyen magabiztos. Végre eljött az én időm. Itt le is zárnám a sztorit, és nem akarok többet beszélni erről" 

Igazság szerint kezdjük elveszíteni a fonalat, de próbáljuk követni a követhetetlent. Ha változás történik, jelentkezünk, mi a helyzet a kapcsolatával.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés