Hirdetés

„Velem mindig kedves volt, de…” - Megszólalt Zámbó Jimmyről Tornóczky Anita

Nap Híre portré Nap Híre

Bő húsz évvel a halála után ismét a közbeszéd része lett A Király - köszönhetően egy sorozatnak is. Az ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorának vendége sokat forgatott vele. Tornóczky Anita a fegyverét is gyakran látta.

A műsorban Cserpes Laura is elárulta egyik féltve őrzött tikát.

„Sokat forgattunk. Velem mindig nagyon kedves volt, de láttam azt, hogy van, akikkel nem. Tehát nagyon-nagyon kemény ember volt és 

olyan nem volt, hogy valaki neki ellent mondott.

- kezdte az ATV műsorában Tornóczky Anita, amikor a Zámbó Jimmy életéről készült sorozat kapcsán a műsorvezető megkérdezte a vendégeit, ismerték-e személyesen az énekest. Meglepő dolgokat árult el róla.

Tornóczky Anita a Zámbó Jimmy életéről készült sorozat kapcsán beszélt Bochkor Gábor műsorában
Tornóczky Anita a Zámbó Jimmy életéről készült sorozat kapcsán beszélt Bochkor Gábor műsorában

Bocsi nem sokat kertelt, amikor kiderült a személyes ismeretség, határozott kérdésekkel bombázta meg Anitát. 

„Láttál fegyvert nála?” - így a műsorvezető és a válasz is határozott lett: “Persze, sokszor.” 

Majd azt is hozzátette: ebben semmi különleges nem volt akkoriban. “Ő úgy iszogatott, hogy ott volt a viszkis pohár mellett a fegyver. Az teljesen normális volt és senkinek a szeme nem rebbent” - így Anita.

A műsorból az is kiderült, a műsor vendégei - Cserpes Laura, Szécsi Zoltán és Lakatos Márk - mit gondolnak arról, hogy Delhusa Gjon most mesélte el, Jimmy a halála előtt egy jelentős összeget kért tőle, hogy a szeretőjének lakást vegyen. 

És az sem marad titokban, szerintük hol tartana ma Jimmy, ha élne. A #Bochkor vasárnap este 20:50-kor kerül az ATV képernyőjére a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés