Hirdetés

Fia árulta el Zámbó Jimmy szívbemarkoló titkát

Nap Híre portré Nap Híre

Krisztián ugyan nem tagadja, hogy édesapja nem volt könnyű ember, de szerinte mindent megtett a gyermekeiért.

Legutóbb írtunk arról, hogy árulják Zámbó Jimmy vízparti házát, ami iránt hatalmas az érdeklődés - ez is azt mutatja, hogy a Király még mindig ott él sokak emlékezetében. Jimmy fia, Zámbó Szebasztián közben Azahriah karrierjét hasonlította édesapjáéhoz, mondván, a fiatal zenész akkor lopta be magát a szívébe, mikor hozzányúlt az Egy jó asszony mindent megbocsát című slágerhez.

Most Jimmy legidősebb fia, Zámbó Krisztián a Csepeli temetőben tette tiszteletét apja sírjánál, ahol a mai napig több százan látogatják meg Jimmyt. A Király családtagjai nehezen küzdenek meg az előadó hiányával, ám Krisztiánnak egy kedves, megható emlék segít a feldolgozásban. 

Krisztián nem tagadja, hogy az énekes nem volt könnyű ember, ám próbált a gyermekeinek mindenben segíteni és jó apa lenni, ehhez fűződik Krisztián emléke is. Mivel a Király sokat volt távolt otthonától a fellépések miatt, ezért egy dalt írt a fiához Kisfiam címmel. Krisztián erről így írt egy Instagram-posztban: „9 éves kisfiú voltam és édesapám megírta ezt a dalt azért, mert nagyon messze voltunk egymástól - írja az NLC

"Azt mondta apu, hogy este 22:00 nézzek fel a csillagokra és abban az időben még ha messze is van tőlem, mondjam a csillagoknak, hogy jó éjszakát édes apucikám és abban a pillanatban Ő is azt mondta... jó éjt Drága kisfiam"

- írja bejegyzésében Krisztián.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés