Hirdetés

Megáldották Zalatnay Saroltát

Nap Híre portré Nap Híre

Hamarosan indul az énekesnő életrajzi filmjének forgatása, erről is beszélt, na meg egy váratlan történésről is, ami a szarvasi ótemplomban történt vele.

Zalatnay Sarolta 76 éves lesz a napokban, és úgy tűnik, lefoglalja őt a készülő életrajzi filmje. Korábban írtunk arról, hogy az énekesnő Tóth Andit látná szívesen főszerepben, mert szerinte az énekesnő olyan vadóc, mint amilyen ő volt. 

Cinit a Mokka stábja az otthonában köszöntötte, az énekesnő pedig elmondta, hogy állítólag januárban elindul a film készítése, jelenleg márciusi forgatásról tud.

"Csináljuk a régi zenéimet, felújítjuk. (…) Ha a játékfilm létrejön, ugyanazt gondolom: engem nem érdekel, ő abbahagyja, mit csinál, hogy csinál, de mindenképp Tóth Andit szeretném főszereplőnek"

- mondta a 24.hu szerint. Majd egy váratlan történésről is beszámolt az életéből: hétfőn megáldották a szarvasi evangélikus ótemplomban. 

"Köszöntöttek, hogy erős vár a mi Istenünk, az az evangélikus köszönés. Nem számítottam rá, hogy még egy áldást is kapok. Remélem, ez az áldás végig fog kísérni, és csomó mindenben jó dolgok fognak történni velem"

- fogalmazott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés