Hirdetés

Zalatnay Sarolta halálra rémült: nagy baj történt, azonnal hívta a rendőröket

Garai Kitti portré Garai Kitti

Betörtek hétfőn Zalatnay Sarolta tárnoki házába. Az énekesnő halálra rémült, azonnal hívta a rendőröket. Elmondása szerint kutyája észrevette a tetteseket és jelzett neki, de ő nem vette komolyan az ugatását. 

"A hír sajnos igaz, valóban betörtek hozzám. Csak most mentek el a rendőrök, nagyon feldúlt vagyok. Nem értem, ki képes ilyesmire! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnalban arra keltem, hogy a kutyám vadul ugat, de nem igazán vettem komolyan. Még rá is szóltam, hogy hagyja abba. Majd később, reggel, a szokásos időben felkeltem, és ahogy mindig, leültem a számítógéphez. Ekkor döbbentem rá, hogy valami nem stimmel! Bevertem ugyanis a térdem a gép mellett kihúzott fiókba, amit biztos nem én hagytam nyitva. Ekkor hasított belém a fájdalmas felismerés, hogy betörők jártak az otthonomban" - mesélte az énekesnő a Borsnak

Zalatnay elmondta, az első sokk után próbálta felmérni, hogy a betörők miket vittek el tőle.

"Nos, bár a házat nem dúlták fel, nem csináltak felfordulást, készpénzt és ékszereket biztos loptak tőlem. Nagyon bízom a rendőrség szakszerű munkájában, remélem, hamar elkapják a tettest vagy tetteseket" - tette hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés