Hirdetés

Döbbenet az ATV stúdiójában, zokogásban tört ki egy vendég a felvételen

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Karrierjéről, betegségéről, a börtönévekről,  de lánya, Niki történetéről is megdöbbentő őszinteséggel mesélt Zalatnay Sarolta az ATV A nő háromszor című műsorának kamerái előtt. Utóbbi a stúdióban másokat is könnyekig meghatott.

Megható, egyben szívszorító pillanatoknak lehettek a szemtanúi az ATV A nő háromszor című műsor nézői péntek este. Zalatnay Cini ugyanis elmesélte lánya történetét, akit azok után fogadott örökbe, hogy hazatért Londonból és elbúcsúzott a világraszóló karrier reményétől. Az élet pedig tálcán kínálta a lehetőséget.” Az egyik alkalommal húsvétkor egy otthonban voltam, azt hiszem a Kerepesi úton volt, ahova mindig vittük a csoki nyuszit, a narancsot, a banánt. Akkor még nem mindig volt déligyümölcs. Mondta a főnök asszony, hogy “Cinike, figyeljen, itt négy éves korig vannak a gyerekek, tehát ha gondolkodik azon, hogy örökbe szeretne fogadni, akkor ezt most tegye, mert négy éves kortól a csoport fordul hét éves vagy nyolc éves korig és akkor már máshol vannak, sokkal nehezebb lesz a dolgok intézése”” - emlékezett a kamerák előtt az énekesnő.

Majd elárulta, a sarokban ült egy pici lány, aki nagyon sírt, ugyanakkor nagyon hasonlított valakire. “Úgy nézett ki mint a Romy Schneider gyerekkorában, aki az egyik kedvenc színésznőm volt. Ült és sírt. S kérdeztem a főnökasszonyt, hogy miért sír ez a kislány. Azt mondta, hogy mert úgy volt, hogy a nagymamája elviszi, - nem ismert apukát, anyukát, senkit, ott hagyták a kórházban - és a nagymama négyes stádiumú rákos lett és nem adhatták oda. És a gyerek ott ült a sarokban, hogy ő senkinek nem kell. És én jöttem akkor…” - mondta elcsukló hangon Cini, de ezekben a pillanatokban már Détár Enikő is felsóhajtott, majd a könnyeit törölgette.

Sütő Enikő meg is jegyezte, emlékszik erre az időszakra, hiszen Cini mindenhová vitte magával Nikit. És ekkor már az énekesnőből is előtörtek az érzelmek. “És olyan kis gazda lett belőle, érted?!” - mondta elcsukló hangon Cini, majd: “Ott, az otthonban volt egy cipője, egy gatyája egy trikója és egy idő után már: két kutya mert már két fehér kutyánk volt, “nekem két kutyám van”, “nekem autóm van”, “nekem bőrdzsekim van, kettő is”…” Az énekesnő Köböl Anitának hozzá is tette, úgy érzi, egymásnak lettek teremtve a lányával, és haragszik az akkori férjére, amiért elvált tőle, mert szerinte a gyerek miatt nem lett volna szabad.

 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés