Hirdetés

Természetesen Zalatnay Cininek is van véleménye Azahriah-ról

Nap Híre portré Nap Híre

A legendás énekesnő szerint Azahriah olyasvalaki, aki irigylésre méltó, nem pedig irigységre.

Mint azt a naphire.hu is írta, Azahriah megcsinálta a csodát és rekordidő alatt elfogytak a jegyek a harmadik arénás koncertjére is. Azonban nem mindenki örült felhőtlenül a sikereinek, a kritizálók egymás után fejtették ki véleményüket, volt aki egyenesen azt állította, hogy a fiatal énekes mögött sötét erők állnak, de jó pár zenész Azahriah mellé állt. Köztük volt Majka és Csepregi Éva is.

Most pedig Zalatnay Sarolta is elmondta, mi a véleménye a fiatal énekesről és annak sikereiről. A legendás énekesnő a Bors kérdésére elmondta, Azahriah nem kerülte el a figyelmét, hiszen mint mondta, nem a holdon vagy a dzsungel közepén él. "Bevallom, eleinte fel-felszaladt a szemöldököm, hiszen még akkor sem mindig értettem a dalszövegeit, ha erősen koncentráltam. Ugyanakkor azt első hallásra észrevettem, hogy ez a fiú valami egészen újat, valami nagyon bátrat hozott be a zenei palettára és ezért már önmagában is tiszteletet érdemel" - kezdte Cini. 

 

Tizenkilencre húzott lapot és hatalmasat nyert. Pont azt a merészséget hozta, amit mi léptünk meg annak idején, amikor a tánczenéből átvezettük a közízlést a beat korszakba. Ugyanakkor esetében egy sokkal nagyobb vállalásról beszélünk, hiszen annyian próbálkoznak valami frisset, valami mást behozni a zenébe, hogy szinte Dunát lehet rekeszteni velük

- folytatta az énekesnő. 

Zalatnay Sarolta a fanyalgóknak is üzent. Szerinte Azahriah olyasavalaki, aki irigylésre és nem irigységre méltő. "A kettő között hatalmas különbség feszül. Aki kritizálja, legyen szó akár korombéli zenészről, az egyszerűen nem érti, hogy a világ folyamatosan változik, és ezzel a zenei ízlés és az igények is változnak. Arról, hogy mi érdemel sikert, nem az egyén, hanem a közönség dönt és esetében a közönség döntött. Nem fanyalogni kell, hanem utána csinálni. Ha pedig ez nem megy, akkor illenék csendben maradni" - jelentette ki Cini, aki azt is bevallotta, Elton John után Azahriah mögött is szívesen énekelne. 

"És hogy miért? Naná, hogy azért, hogy osztozhassak a sikerében és még egyszer láthassak a színpadról több mint hatvanezer embert. És még mielőtt a nagyokosoktól megkapnám, hogy álmodik a nyomor, ezt csak példának szántam arra vonatkozóan, hogy azért mert idősebbek vagyunk, nem kell elfelejtenünk tisztelni az új generációt és az érdemeiket és bevallani, hogy szeretnénk visszapörgetni az idő kerekét és háromszor egymás után megtölteni a Puskás Arénát" – szögezte le Zalatnay.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés