Hirdetés

(18+) Horrorisztikus gyilkosságot követett el egy férfi Zalaegerszegen, darabokban találták meg az élettársát

Nap Híre portré Nap Híre

Már letartóztatásban van az a 49 éves zalaegerszegi férfi, aki úgy megverte élettársát – akit a rendőrök még nem azonosítottak –, hogy az belehalt sérüléseibe.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt elásott holttestet találtak Zalaegerszegen, a volt szennyvíztelep területén. A rendőrök három órán belül kinyomozták, hogy két férfi szóváltásba keveredett egy ismerőssel, akit megrugdostak, kézzel és egy hosszabb fadarabbal többször megütöttek. Belehalt sérüléseibe, majd az elkövetők elásták a holttestet – írja a rendőrség.

Az eljárás keretében tetemkereső kutyával terepkutatást tartottak a rendőrök a Zala réten és a volt szennyvíztelep környékén, ahol március 19-én délután újabb emberi maradványokat találtak.

A helyszíni szemlét követően a nyomozók azonosították azt, aki összefüggésbe hozható a bűncselekmény elkövetésével. A gyanú szerint a 49 éves férfi tavaly ősszel féltékenységből megütötte, megrugdosta élettársát, aki belehalt sérüléseibe. 

Ezt követően pokrócokat és matracot tett az elhunytra, és felgyújtotta. Mivel nem sikerült elégetnie, a Zala folyóba dobta a testet. Azonban a víz nem vitte el, ezért újra plédekbe csomagolta és meggyújtotta, több órán keresztül égette. Végül a maradványokat egy recés késsel feldarabolta, beletette egy bevásárlótáskába és elásta.

Az áldozat azonosítása még folyamatban van. A rendőrök elfogták a 49 éves helyi férfit, és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A bíróság elrendelte letartóztatását.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés