Hirdetés

Mégis mi történik Zalában? Újabb emberi maradványokra bukkantak a rendőrök a Zala-réten

Nap Híre portré Nap Híre

Újabb emberi maradványokat találtak a rendőrök a Zala-réten, ahol márciusban egy elásott férfi holtteste került elő - közölték a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Vizlendvay József bűnügyi osztályvezető elmondta, egy nő maradványai kerültek elő. A holttest helyét egy 21 éves zalaegerszegi férfi mutatta meg, akit korábban poligráffal vizsgáltak.

A férfi elmondása szerint egyik ismerőse tavaly ősszel ásta el élettársa holttestét - írják a police.hu oldalon.

A helyszíni vizsgálat után pár órával elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, a nő élettársát, és a bíróság egy hónapra elrendelte letartóztatást - közölte Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A férfi súlyosan bántalmazta élettársát, aki belehalt sérüléseibe. A gyanúsított a holttestet meggyújtotta, majd a maradványokat egy késsel feldarabolta, és elásta - mondta el Vizlendvay József.

Az áldozat azonosítását szakértő bevonásával végzik.

A nyomozás adatai szerint a két emberölés között nincs kapcsolat, viszont az a 21 éves férfi, aki a most megtalált női holttest helyét megmutatta, az első gyilkossági ügy adatgyűjtése során került képbe.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés