Hirdetés

Megdöbbentő felvétel szivárgott ki Zacher Gáborról - megszólalt az érintett

Nap Híre portré Nap Híre

Megdöbbentő kijelentést tett a toxikológus, bevallotta, hogy függő lett.

Nem tagadom, függő lettem

- jelentette ki Zacher Gábor, majd az is kiderült, hogy a futásnak lett a megszállotja. Kiemelte, minden nap kocog néhány kilómétert, miután letette a munkát. Majd megemlítette, eddig nem törődött azzal, ha felment rá néhány plusz kiló, azonban, amikor meglátta a mérlegen a 100-as számot, eldöntötte, hogy változtatni akar az életmódján, ám a végső lökést a felesége adta neki.

Az orvos elmesélte, hogy a felesége stikában lefényképezte a zuhany alatt, majd az elkészült lesifotót kitette háttérképnek a férje számítógépére. Mint mondta, amikor meglátta, majdnem elájult. "Köpni-nyelni nem tudtam, mert egy amőba díszelgett a monitoromon" - hangsúlyozta, és elhatározta, hogy "itt vége a zabálásnak, irány a mozgás, futás" - ahogy ő fogalmazott.

A toxikológus azóta rendszeresen fut, mi több, egyszerűen nem tudja elképzelni az életét nélküle. Mint mondja, felüdülés a futás, hiszen elég stressz éri a mindennapjaiban - írja a Ripost.

Ha nem futhatnék, lehet, nem is bírnám a munkámat. A kondíciómat is rendben tartja, az idegeimet szinte simogatja, megnyugtat és örömöt szerez

- tette hozzá a toxikológus, aki a rendszeres edzésnek köszönhetően elmondhatja magáról, hogy  többször is sikerült teljesítenie a maratoni távot, igaz 55 évesen már elengedte a 42 195 métert, viszont a félmaratont évente többször is bevállalja. 

A doktor azt is elárult a lapnak, hogy a közeledő budapesti atlétikai világbajnokságon is dolgozni fog, a maratont futókra, a gyaloglókra ügyel a pálya mentén a mentősökkel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés