Hirdetés

Zac Efron ismét kihúzta a gyufát a rajongóinál, özönlenek a felháborodott üzenetek

Nap Híre portré Nap Híre

Zac Efron legutóbb egy Netflixes alkotásban, a Family Affair című filmben tűnt fel, a rajongók azonban semmi mással nem tudtak foglalkozni, csak az arcával. Azt állítják ugyanis, hogy egy újabb beavatkozás teljesen eltorzította a színész arcát. 

A Family Affair című romantikus vígjátékban Zac Efron mellett Nicole Kidman és Joey King játszik. A közösségi oldalakra feltöltött, a kulisszák mögött készült videókban Zac Efron is látható, feltűnően szélesebb állkapoccsal és zömökebb arcvonásokkal. A rajongókat azonban annyira felháborította a színész kinézete, hogy többen azt állítják, emiatt konkrétan nem tudtak figyelni a filmre – írja a Blikk

„Próbálom nézni a Family Affairt Zac Efronnal, de túlságosan elvonja a figyelmemet az, hogy mit csinált a gyönyörű arcával" – írta az egyik internetező, de olyan is volt, aki szerint botox áll a háttérben.

A színésznek egyébként már két évvel ezelőtt is magyarázkodnia kellett a külseje miatt: akkor azt állította, hogy egy esés következtében tört el az álkapcsa. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés