Hirdetés

Egy ismert magyar YouTuber azt állítja, megverte egy exjobbikos politikus

Nap Híre portré Nap Híre

A JÓLVANEZÍGY YouTube-csatorna műsorvezetője azt állítja, kedd este bántalmazta az újpesti politikus, Szabó Balázs.

Szabó Márton, azaz ,,Csoki", a JÓLVANEZÍGY Youtube-csatorna egyik műsorvezetője megdöbbentő történtekről számolt beegy szerdai élő adásban. Mint mondta, a Magyarország-Koszovó meccs után megtámadta őt egy politikus – írja a Blikk

„Gondoltuk, hogy a meccs után megiszunk még egy sört a stadion környékén. (...) Jövök ki a vécéről, és megjelent ott egy úriember, bemutatkozott, hogy ő Szabó Balázs. Én nyújtottam volna a kezemet (…), de hát nem fogott velem kezet, hanem elkezdett csépelni. Hát, pár ütés be is talált”

– idézte fel az esetet. A portál arról is írt, hogy a videóban tisztán kivehető egy kisebb zúzódás a youtuber arcán. Mint mondta, két ember képet akart készíteni vele, ezután történt a szürreális eset. A youtuber az eset után be is ment a közelben lévő rendőrségre, akik tanúkat hallgatnak meg az ügyben. Valamint az ügyeleten is járt, ahol ambuláns lapot kapott a sérüléseiről.

„Csoki” szerint a Jobbikból indult, majd függetlenné lett önkormányzati képviselő, Szabó Balázs azért támadhatott rá, mert egy korábbi videójukban orosz ügynöknek nevezték őt. A képviselő egyébként e-mailben a videójuk után helyreigazítást kért, aminek ők a csatornájukon nem tettek eleget.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés