Hirdetés

Brutálisan megverték a Pécs szurkolóit, nyomoz a rendőrség

Nap Híre portré Nap Híre

A villányi vasútállomáson támadtak rá a két szurkolóra, köztük egy nőre. A földön fekvő áldozatokat is rugdosták.

Megrendítő történetről számolt be az NB II-ben szereplő Pécs ultracsoportja, a Munkás 1950 a Facebook-oldalán.

„Február 10-én brutális támadás érte táborunk oszlopos tagját és barátnőjét a villányi vasútállomáson. Minden előzmény nélkül rájuk támadt egy hétfős csoport, és hosszú perceken keresztül ütötték-rúgták őket, miközben földön fekvő szurkolótársunk a gyermekei anyját védte.

Szomorú, de tény, hogy ezt körülbelül ötven ember látta, de hosszú percekig tartó, intenzív támadásokat SENKI nem akadályozta meg.

Szurkolótársunk koponyazúzódást és agyrázkódást, párja a lelki bántalmakon túl állkapocs sérülést és több zúzódást szenvedett. Sajnos hihetetlen módon nincs tanú, nincs videófelvétel, nincs senki velük, csak hét állítás ellenük. A támadás körüli undorító részleteket hagyjuk is.

Kérnénk mindenkit, aki látta, hallotta az esetet vagy tudna segíteni, az jelentkezzen az illetékes szerveknél.

A PMFC-család és táborunk mindig is kiállt, és ki is fog állni minden tagjáért” – áll a közleményben.

Az esettel kapcsolatban a Sportal a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amely megerősítette lapunknak, hogy nyomoznak az ügyben.

„Az Ön által említett eset kapcsán csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a nyomozók négy férfit és négy nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés