Hirdetés

Magyarok rekedtek Dubajban, váratlanul törölték a Wizz Air járatát

Nap Híre portré Nap Híre

Csütörtök este indult volna a Wizz Air gépe Budapestre, azonban végül nem szállt fel a gép, így sokan a reptéren éjszakáztak. 

Egy hazafelé tartó utas arról számolt be, hogy először folyamatosan tolták az eredetileg 21 óra 25 perckor felszálló járat indulását, majd hajnali 1 órakor törölték a járatot - írja a Blikk. A portál szerint a repülőtéren rekedt utasok csak bízni tudnak abban, hogy pénteken délután kettő órakor elindulhatnak haza. 

„A Wizz Air-személyzet hiányában a reptéri személyzet próbált segíteni, de teljesen kaotikusan. Többször elindították kifelé a tömeget a terminálból, majd visszaküldték. Ételt, italt, de még telefontöltési lehetőséget sem biztosítottak. 3 óra körül érkezett meg az egyetlen busz, ami a szállodába vinné az utasokat, de természetesen a majd 300 ember nem fért fel, a többségük tovább várt órákat, sokan kisgyerekekkel. Mint utólag kiderült, 20-20 szobát foglaltak összesen 2 hotelben, amelyből a távolabbi több mint egy órányira volt a reptérről, így többen a lobbyban töltötték az éjszakát. A szerencsések 6 órakor, 8 és fél órával a tervezett indulás után már el is foglalhatták a szobát, de 9.30-ra már érkezett a busz, hogy újra kivigye az utasokat a reptérre. Információ, étel, ital nulla. Reméljük, 14 órakor végre elindulunk haza”

- mondta a lapnak az egyik utas.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés