Hirdetés

Hoppon maradtak a magyar utasok Skóciában, indulás előtt törölte a járatukat a Ryanair

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy hibára hivatkozva törölte a légitársaság a budapesti járatát.

Törölte hétfőn a Ryanair az Edinghburghból Budapestre tartó 16:45-kor induló járatát, mivel hiba történt a brit légiutas irányító rendszerben - számolt be a hírről a HVG. A lapnak egy utas azt írta, hogy 

a déli órákban kaptak egy e-mailt arról, hogy egy rendszerhiba miatt több min 20 Ryanair-gép nem tudott visszatérni a bázisára, a személyzet pedig túllépte a törvényes szolgálati keretidőt, ami miatt járatkimaradások lehetnek.

Azonban a lap információi szerint több utas csak a repülőtéren értesült arról, hogy törölték a járatát. Ráadásul a hoppon maradt magyar utasoknak napokat kell várniuk, ugyanis legközelebb csak szeptember 2-án indul Ryanair gép Budapestre.

A személyzettől többen is igazolást próbáltak kérni erről, hogy a biztosítónál panaszt tudjanak tenni, azonban a helyszínen nem adtak ilyen igazolást nekik.

Az érintett olvasó a lapnak szerdán azt írta, a helyzet továbbra is változatlan, szinte lehetetlen bármit intézni, és telefonon sem kapnak megfelelő segítséget. A légitársaság nem reagált minderre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés