Hirdetés

Baj történt, félúton visszafordult a Wizz Air gépe Budapestre

Nap Híre portré Nap Híre

Hétfő délután Törökország felett visszafordult a Wizz Air W62497-es, Budapestről Dubajba tartó járata - tájékoztatta az Indexet egy olvasó. A lap információi szerint ugyanez a repülőgép indult volna vissza Dubajból Budapestre, így félő volt, hogy 250 ember az Egyesült Arab Emírségekben ragad.

A légitársaság a lap kérdésére közölte: "a Wizz Air május 27-én Budapestről Dubajba tartó járata technikai probléma miatt visszafordult az induló repülőtérre. A hiba kivizsgálását és a szükséges javításokat a Wizz Air szakemberei azonnal megkezdték."

A Wizz Air közölte azt is, hogy az érintett utasok számára, akik igénylelték, szállást biztosítottak és felajánlották számukra az ingyenes átfoglalást, a 100 százalékos készpénz-visszatérítést vagy az eredeti viteldíj 120 százalékának WIZZ-kreditben való jóváírását”

Közben az ügyről beszámoló olvasó is megerősítette, hogy megkapták a segítséget a légitársaságtól. "Jelenleg egy 5 csillagos szállodába szállították az utasokat buszokkal, ahol vacsorával vártak bennünket. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy holnap délután 18 órakor visznek vissza a repülőtérre" - írta a lapnak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés