Hirdetés

Dráma a Wizz Air gépén: visszafordult a járat Budapestre, nagy lehetett a baj

Garai Kitti portré Garai Kitti

Épphogy felszállt a Wizz Air Budapestről Marosvásárhelyre tartó járata a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, a kapitány közölte, hogy kényszerleszállást kell végrehajtani. 

"Hölgyeim és Uraim itt a kapitány beszél. Sajnos egy igen kis technikai probléma miatt vissza kell fordulnunk Budapestre, mivel a célállomásunkon, Marosvásárhelyen nincsen szerelő és így ott ragadnánk. Maga a probléma egyébként nem jelentős, de muszáj visszatérnünk miatta Budapestre, körülbelül 15 perc múlva fogunk leszállni és miután leszálltunk, majd tájékoztatom Önöket a továbbiakról. Addig is szíves elnézésüket és megértésüket köszönjük" – közölte a kapitány, derül ki egy TikTok-videóból. 

A légitársaság a kényszerleszállással kapcsolatban nem adott ki közleményt, az utasok számoltak be róla a közösségi médiában. Több utas is azt állítja: a hajtómű hibásodott meg, ezért volt szükség a kényszerleszállásra. 

A spabook.net beszámolója szerint az utasokat végül egy Törökországból visszatérő gép szállítótta el Marosvásárhelyre, ami magyar idő szerint 13:17-kor szállt fel és 14:01-kor landolt. A gépnek eredetileg 08:10-kor kellett volna leszállnia, így jelentős késésről van szó. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés