Hirdetés

A Willi Orbánt fojtogató Vinicius megúszta a pirosat, majd kiejtette a Lipcsét

Nap Híre portré Nap Híre

A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján két találkozót is rendeztek, ám a Real Madrid és a Red Bull Leipzig meccse kissé elfajult.

A Real Madrid szerdán a Willi Orbánnal és Gulácsi Péterrel felálló Red Bull Leipzig csapatát fogadta, míg a Manchester City a Köbenhavn-t látta vendégül. A királyi gárda egygólós előnnyel várta a hazai visszavágót, így jó esélyekkel számolhattka a továbbjutást illetően, azonban nem volt könnyű dolguk. A mérkőzés kifejezetten hajtós és szoros volt, az első félidőben nem is született találat.

A második játékrészben Vinicius Jr. és Bellingham rohamoztak, de Vinicius erőfeszítései a legtöbbször csak hisztibe fulladtak. A brazil labdarúgó még Willi Orbánnal is összekapott a pályán, ez a rivalizálás pedig az eredményjelzőn folytatódott, ugyanis előbb Vinicius, néhány perccel később pedig a magyar védő talált be, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt. Összesítésben a madridiak 2-1-es eredménnyel jutottak tovább - írja a Sport365.

A Manchester City mérkőzése ennél sokkal könnyebb és nyugodtabb volt, 10 perc elteltével már kettővel vezettek Guardioláék. Előbb Akanji, majd Julian Alvarez talált be, amire az első félidő második felében Elyounoussi válaszolt egy góllal. A végeredményt a játékrész végén Erling Haaland állította be. A második félidő csendesebb mederben telt, hisz a 3-1-es odavágó után az összesített állás már 6-2 volt az angoloknak, tehát sok reménye nem maradt a Köbenhavn csapatának.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés