Hirdetés

Óriási bejelentést tett a WhatsApp, ennek minden felhasználó örülni fog

Garai Kitti portré Garai Kitti

A WhatsApp felvette a versenyt a riválisaival szemben. Bár eddig több funkció nem volt elérhető az alkalmazásban, most ezeket pótolták. 

Sok felhasználónak fájó pont volt, hogy nem lehetett egyszerre több eszközön használni ugyanazt a fiókot, de most ezt is javították. 

2021-ben egy mobilon és ezen felül több egyéb eszközökön vált használhatóvá a WhatsApp, a szolgáltatás most pedig a legtöbbször kért funkcióval bővült. Így mostantól már egy WhatsApp-fiók akár öt telefonon is használható egyszerre - írja az Origo

A lap szerint a felhasználóknak nincs más dolga, mint hozzákapcsolni a fóokhoz a további mobilokat, úgy, mint a böngészőt, tabletet, asztali gépet. Minden mobil függetlenül csatlakozik, vagyis minden titkosított marad.

Amennyiben az elsődleges mobil hosszabb ideig inaktív marad, akkor minden további eszközből automatikusan kijelentkezik a rendszer, biztonsági óvintézkedésként. Így a mobilok cserélgetése, több mobil használata könnyebbé válik, ha valaki WhatsApp segítségével beszélget. 

A frissítés a következő hetekben mindenkihez eljut. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés