Hirdetés

Először szólalt meg Wendy Williams, miután nemrég sokkolta a rajongóit

Nap Híre portré Nap Híre

Wendy Williams először adott ki nyilatkozatot azóta, hogy kiderült, afáziával és demenciával is küzd. 

Amint arról a Naphíre is beszámolt, Wendy Williams Huntert tavaly diagnosztizálták progresszív afáziával és frontotemporális demenciával (FTD). A diagnózisról szóló hír egy nappal azután vált ismertté, hogy a People magazin a címlapon hozta le azt a hírt, melyben a műsorvezető rokonai azt állították, hogy Williams egy ismeretlen helyen lévő gondozóintézetben tartózkodik, ahova súlyos függőségei miatt került be.

A csapata kiemelte, hogy Williams diagnózisát "orvosi vizsgálatok sorozata" erősítette meg a tavalyi év során.

A médiaszemélyiség most először adott ki nyilatkozatot azóta, hogy gondozói csapata megosztotta az egészségi állapotáról szóló híreket – írja a 24.hu

,,Szeretném elmondani, hogy óriási hálával tartozom a szeretetért és azon kedves szavakért, amiket azután kaptam, hogy megosztottuk a diagnózisaimat. Hadd mondjam azt, hogy hú! Elsöprő volt a válaszreakciótók. A velem megosztott üzenetek megérintettek, emlékeztetve az egység erejére és az együttérzés szükségességére" – fogalmazott. 

Emellett azt is elmondta, reméli, a története másoknak is segíthet, majd hozzátette: „miközben mélységesen hálás a rajongóktól kapott pozitivitásért és bátorításért, személyes térre és békére van szüksége ahhoz, hogy boldogulni tudjon”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés