Hirdetés

Fenekestől fordul fel minden Waze-felhasználó élete

Nap Híre portré Nap Híre

Új bővítések jönnek a Google navigációs rendszeréhez. 

A TotalCar cikke szerint a Waze mostantól mind az androidos, mint az iOS-t használó telefonok tulajdonosait figyelmezteti majd a sebességkorlátozás változására 150 méterrel a kritikus pont előtt. Bár a korszerű autók ezt már alapból tudják, ám az alkalmazással most a régebbi járművel közlekedik számára is elérhető lesz ez. Ezen felül mostantól jelezni fog az alkalmazás akkor is, ha az autó éles kanyarhoz vagy fizetős útszakaszhoz közeledik - szemlézte az Infostart.

Észak-Amerikában, Mexikóban és Franciaországban arra is figyelmeztet majd, ha egy mentő, rendőr- vagy tűzoltóautó áll az autó útvonalán.

A kerülőút-navigátor nagy segítség lehet az autós turistáknak. Ez jelezni fogja, hogy mikor, hol, és merre kell kanyarodnia a sofőrnek, illetve többsávos út esetén azt is, melyiket kell használnia ezek közül. Ugyanígy segít majd abban is az alkalmazás, hogy a többsávos körforgalmakban melyik sávot kell használni. Szintén új funkció, hogy a Waze alkalmazkodni fog az autós kedvenc útvonalaihoz ahelyett, hogy a szerinte leggyorsabbat kínálná neki.

Hozzáteszik, az eddig megjelent információk alapján nem egyértelmű, hogy melyik szolgáltatás melyik országban, illetve mikor jelenik meg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés