Hirdetés

Drámai fordulat következhet be VV Fanni gyilkosságának ügyében

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lezárulhat a jövő héten a rejtélyes ügy.

A Blikk információi szerint szerdán lezárulhat a magyar bűnügyi történelem egyik legrejtélyesebb ügye, ugyanis az ítélőtábla döntést hozhat az öt és fél éve eltűnt VV Fanni ügyében. Május 17-án végre döntés születhet arról, hogy a tragikus sorsú lányt halottá nyilvánítják-e, ezzel pedig pont kerülhet az ügy végére, ami Fanni családja számára is fontos lenne.

A Való Világ egykori játékosának halála nemcsak a szülőket, hanem a lány testvérét is nagyon megviselte, teljesen összetörtek. Fanni édesapja lehet, hogy személyesen részt sem tud venni majd a szerdai ülésen.

A család ügyvédje szerint a hivatalos eljárás szerint akár már novemberben halottá tudták volna nyilvánítani a lányt, ám ehhez annak a személynek, aki feltehetőleg utoljára látta, nyilatkozatot kell tennie erről. Azonban, ha ezt B. László, azaz a feltételezett gyilkos megtenné, akkor ezzel beismerné, hogy ő ölte meg a lányt, ám ő ezt az első pillanattól kedve tagadja.

Dr. Lichy József kiemelte, amennyiben az ítélőtábla másodfokon is kimondja a vádlott bűnösségét, akkor az ügy lezártnak minősül és nem lesz akadálya beadni a kérvényt Fanni halottá nyilvánításához.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés